Hovedrengjøring
Hovedrengjøring
13. juli 2018
Regelmessig rengjøring
13. juli 2018

Rengjøring av vinduer

Vindusvask

Rengjøring av vinduer

Ren Luksus gjør vinduene dine skinnende rene, og vasker vinduer utvendig og innvendig uten tillegg i prisen.

Vindusvask

Vinduene blir for skitne av støv, pollen og regn, og rengjøring av vinduer kan være krevende. Ren Luksus vasker vinduene dine raskt og effektivt, og sørger for at vinduene dine er rene. Når årstidene skifter og sola skinner, ser vi godt at vinduene må vaskes. Ren Luksus gir deg effektiv vindusvask som gjør vinduene skinnende rene.

Ren Luksus tilbyr vask vinduer til private og bedrifter, og kan utføre renhold av vinduer til faste tider, om ønskelig.

Pris på rengjøring av vinduer

Ren Luksus rengjør dine vinduer innvendig og utvendig, uten tillegg i prisen. Utvendig vindusvask forutsetter at vinduene ikke er mer enn 1,5 meter over bakken, eller at vinduene er vendbare, slik at det er enkelt for renholder å vaske vinduet utvendig.

Vi rengjør også sprosser, mot et tillegg i prisen. Bruk vår kalkulator for å beregne prisen på vindusvask i din bolig.

Vilkår og betingelser

For oss er det viktig at oppdraget er nøyaktig beskrevet, og i henhold til rengjøring du ønsker utført En skriftlig bekreftelse på dette per mail er med på å sikre at renhold er i henhold til avtale. Les også igjennom vilkår og betingelser før du bestiller rengjøring.

Bestiller du renhold av vinduer gjennom vår nettside, er vilkår og betingelser beskrevet, som må aksepteres ved bestilling. Bestiller du vindusvask gjennom telefon eller per mail, vil du få tilsendt vilkår og betingelser per mail.

Rengjøring av vinduer

Vinduer blir ikke rengjort utvendig dersom vinduene er mer enn 1,5 meter over bakkenivå. Et tillegg i prisen tilkommer dersom vinduene er doble eller har sprosser.

Ren Luksus gjennomfører

  • Innvendig vindusvask
  • Utvendig vindusvask
  • Rengjøring av sprosser
  • Rengjøring av doble vinduer

Relaterte artikler:

Beregne pris for rengjøring av vinduer