Ren Luksus i Oslo og Akershus

Ren Luksus er et renholdsselskap lokalisert på Romerike, og har som målområde Oslo og Akershus. Vi utfører renhold hos private og i bedrifter. Våre renholdstjenester omfatter primært regelmessig rengjøring, rengjøring av vinduer, hovedrengjøring, flyttevask, visningsvask og renhold i kontorlokaler, men kan også utføre annet renhold etter avtale.

Fornøyde kunder

Vår viktigste målsetning er å ha fornøyde kunder, som føler at Ren Luksus har gitt dem valuta for pengene. Vi leverer renholdstjenester etter avtale, og utfører renhold kunden skal være fornøyd med. Vi er fornøyd når du som kunde er fornøyd!

Lien Renhold er en godkjent renholdsbedrift

Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester må være godkjent av Arbeidstilsynet. Det er forbudt å kjøpe renholdstjenester fra virksomhet som ikke er godkjent. Lien Renhold er en godkjent renholdsbedrift.

Det er lovlig å kjøpe fra virksomheter som har «søknad under behandling» eller «HMS-kortbestilling under behandling». Renholdsvirksomheter som ikke står oppført i registeret, eller som står oppført som «ikke godkjent», kan ikke lovlig tilby renholdstjenester.

Her kan du søke i renholdsregisteret for å sjekke om en renholdsvirksomhet er godkjent. Du kan også finne renholdsvirksomheter i ditt område ved å søke i kart eller liste.

Ren Luksus har dyktige renholdere

Vi tror at motiverte og dyktige renholdere er de som har gode betingelser, et godt arbeidsmiljø og karrieremuligheter. Alle våre renholdere har en skriftlig arbeidsavtale og tarifflønn, og får regelmessig opplæring og oppfølging. Renholdere som ønsker utviklingsmuligheter i selskapet, får støtte og oppfølging av Ren Luksus.

HMS- kort

Alle våre renholdere har HMS-kort fra Arbeidstilsynet, for at de som utfører renhold hos deg skal kunne identifisere seg og vise hvem man arbeider for. Kortet skal bæres synlig på jobb.


Kontakt oss for bestilling av profesjonell rengjøring